Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Agility » Tréninky agility

Jak se přihlásit na trénink agility

publikováno 07.04.2015 (aktualizováno 11.03.2024)

Jelikož někteří z Vás s tímto systémem přihlašování tak trošku bojují, zde je pár rad, jak na to. 

* Na tréninky agility se můžete přihlašovat libovolně. V kalendáři si vyberete datum a čas tréninku, který Vám vyhovuje. Poté označíte "Ano přijdu", potvrdíte a již jste na trénink přihlášení. 

* Než odkliknete "Ano přijdu", je potřeba se podívat, zda již trénink není obsazený. U každého tréninku vypisuji počet psů, kteří se jednotlivého tréninku mohou zúčastnit.

* Také je důležité započítat mezi přihlášené psy i ty, kteří mají blokované rezervace, ti jsou vypsány dole v závorce. Tedy pokud je celkový počet psů uveden např. 4  a rezervace v závorce je pro dva psy, mohou se přihlásit přes "Ano přijdu" pouze dva psi. 

* Pokud již máte v závorce vypsanou rezervaci -  NEPŘIHLAŠUJTE SE JIŽ přes "Ano přijdu", dělá nám to zmatky. Obojí nelze!

* Pokud jste na trénink již přihlášeni, odhlášení je možné 24 hod. před konáním tréninku!!! Při pozdějším odhlášení Vám bude lekce automaticky napočítána! 

* Při odhlášení se z tréninku "doporučuji" toto oznámit do komentáře pod tréninkem. Např. uvolňuji místo, nemohu se tréninku zúčastnit, protože.....apod. Za prvé je zřejmé, kdy a v kolik hodin jste se z tréninku odhlásili a nebudou následné dohady, zda to bylo či nebylo před 24 hodinami a za druhé má šanci se přihlásit jiný tým, který měl o trénink zájem. Pokud zaškrtnete pouze "Ne nepřijdu" a nedáte mi to na vědomí sms nebo na WhatsApp, bude Vám lekce automaticky napočítána.

* Do komentářů pod tréninky je možné zapisovat se i jako případný náhradník, kdyby se na trénink, o který zrovna máte zájem, uvolnilo místo. To místo poté automaticky připadne Vám. 

Snad je to nyní srozumitelnější :-).

Prihlašování ZDAR!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Letní výcvikový tábor agility 2024 v Zachrašťanech
Letní výcvikový tábor agility 2024 v Zachrašťanech Termín konání: 6. - 10.7.2024

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
   1 2345
67 89 101112
13 141516 171819
20 2122 23242526
27 282930 31  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz